mandag 18. juni 2012

Paviljong

Heisann, lenge siden sist.... i dag var det bloggevær igjen.

Vi har hatt deilige utedager med fint vær, iallefall opphold, og det er ikke selvsagt på vestlandet i mai/juni! Så da har vi jobbet mye ute, blant annet fliselagt gulv og montert paviljong på terrassen. Ble veldig fornøyd og lurer på hvorfor vi ikke har kommet på dette før...?? Paviljongen er kjøpt på skeidar.

Ønsket å finne et billig alterantiv til de dyre loungemøblene, men det måtte være noe som er godt å sitte i. Endte opp med en dagseng (rose) fra jysk med billig rammemadrass oppi. Puter fra ikea. Kidsa elsker sengen og er klar for mange overnattinger på terrassen..

Har et romslig utemøbeltrekk som vi legger over i dårlig vær, da holder alt seg tørt. Ønsker meg et trebord, kan hende jeg prøver meg på litt snekring selv??
Kurvstolene er også fra ikea, egentlig innestoler, men de skal stå under tak... Ser lignende uterottingstoler er dobbelt så dyre... satser på at det skal gå fint.

Utsikten som nytes fra dagsengen med en kald i hånda....
Blir det for kaldt lukker vi sidegardinene og tenner i gasspeisen. 

Pledd for kjølige kvelder oppbevares i Byholma kurv fra ikea.

Ha en fin kveld, satser på bedre vær i morgen!

4 kommentarer:

 1. Sååå koselig! Glede meg te å nyta ein flott sommarkveld med noko i glaset der:)

  SvarSlett
 2. Herleg! Kan nyta mange gode kveldar i den! Me hadde ein slik, men den vart tatt av vinden ein kveld, enda den var skrudd fast i underlaget. No vurdere me å bygge tak over uteplass. Treng tak på vestlandet skal ein kunne nyte litt "sommar". Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 3. Takk for koselige tilbakemeldinger, me får ta ein jentekveld ;)

  SvarSlett
 4. kjempe flott dåke har fått da... :) berre husk å ta av taket i vindy vær... oh, yes.. har røke eit par tak her kan du sei :)

  SvarSlett